ETAPELE RECRUTARII

ETAPELE RECRUTARII:

1. Completarea anexei la contract cu cerintele si oferta angajatorului. Semnarea contractului.

Procedura de recrutare a muncitorilor din Asia incepe prin completarea unei anexe la contract, in care sunt stipulate toate cerintele companiei angajatoare (calificare, experienta, varsta, atributii ale postului, etc.) si oferta pentru candidati.

2. Selectia candidatilor

Va trimitem cv-urile si interviurile video inregistrate ale candidatilor potriviti pentru postul dumnevoastra si mai apoi realizam impreuna interviuri online cu persoanele alese.

Candidatii a caror CV-uri vor fi trimise catre dumneavoastra, indeplinesc toate cerintele din fisa de post, dar totodata vor fi alesi candidatii care au motivatie ridicata, sunt harnici si cu experienta in domeniul respectiv.

3. Firma noastra va intocmi dosarul fiecarui lucrator.

Obtinerea avizului de angajare, obtinerea vizei de munca si organizarea sosirii lucratorilor din Asia- sunt in grija noastra

4. Asistenta post-recrutare

Implicarea noastra va fi continua chiar si dupa angajarea lucratorilor. Vom fi in legatura atat cu partenerii nostri cat si cu muncitorii straini, pentru a ne asigura ca acestia s-au incadrat bine in companie.

6. Termenul de finalizare al procedurii de recrutare pentru muncitorii calificati si necalificati din Asia este de aproximativ 3 luni.

Pentru personalul cu studii superioare, acest termen se prelungeste cu perioada necesara pentru echivalarea diplomei de catre Ministerul Educatiei