Personal Asia

Oferim solutii de angajare a fortei de munca.
Asiaticii au cultul muncii. Sunt seriosi, harnici si au productivitate crescuta, indiferent de domeniul in care lucreaza.

Procesul de aducere a muncitorilor asiatici este unul destul de complex, iar perioada este de 3-4 luni de la selectie, reiese din procedurile legale, necesare si obligatorii, insa merita asteptarea. Recrutarea trebuie facuta atent si corect pentru a va oferi personal cat mai bine pregatit, conform fisei postului si conform cu ceea ce gasim in Asia.

Stabilitate – deoarece ei vin pe o perioada de minim un an sau doi, dupa terminarea contractului angajatorul isi asuma responsabilitatea de a le cumpara bilet de avion pentru a se intoarce la ei in tara.

Constructii;
Zidari, zugravi, instalatori, sudori, dulgheri, electricieni, fierar betonisti, tamplari, ingineri, etc.

Agricultura;
Plantatori, pomicultori, avicultori, horticultori, fermieri, muncitori utilaje mari, etc.

Curatenie/Menaj;
Menajere, cameriste, personal curatenie hoteluri, personal curatenie birouri, personal curatenie apartamente, etc.

HoReCa;
Cameriste, personal curatenie, receptioneri, bellboy, bucatari, ajutor de bucatari, ospatari, barmani, spalator de vase, ingrijitori spatii verzi, etc.

Asistenta/Îngrijire;
Infirmieri, ingrijitori, asistenti, maseouri, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, etc.

Croitorie;
Croitori, confectioneri, cusatori, calcatori, operatori masini liniare, operatori masini brodare, ambalatori, masinisti, etc

Echipa noastra, cu vechime si experienta pe piata de recrutare a fortei de munca din Asia, este pregatita pentru a raspunde la toate intrebarile si posibilele neclaritati in ceea ce priveste angajarea muncitorilor straini.